Avantaje ale cazarii in garsoniere in regim hotelier

O cazare in regim hotelier este tot mai adesea preferata in Timisoara. In ultima perioada, aici au fost infiintate multe astfel de unitati de cazare, majoritatea fiind dispuse in zone de real interes din oras.

O cazare in regim hotelier presupune a gazdui oaspetii – pentru un anumit timp – in locuinte care combina confortul hotelului cu cel avut acasa. Daca preferati o unitate de cazare de acest tip, in defavoarea hotelului ori a pensiunii, aveti mai jos avantajele acestui fel de cazare.

Pozitia unitatii turistice

Un avantaj principal al unei cazari de acest gen il reprezinta pozitionarea sa, iar optiunile oferite de Cazare TM nu fac exceptie. Majoritatea garsonierelor folosite in regim hotelier se afla situate in zonele ultracentrala si centrala ale orasului, fiind astfel usor accesibile, asa incat daca va aflati in oras in delegatie, in interes de serviciu, oricare ar fi zona unde se afla compania la care lucrati, veti ajunge acolo usor, intrucat aveti la dispozitie mijloace ce transport numeroase. Atu suplimentar: garsonierele situate fiind in zona centrala, sunteti in apropierea zonelor de interes din oras. Daca inca nu stiti de ce ar trebui sa va intereseze locatia unitatii de cazare, puteti afla mai multe aici.

Utilitatile

Daca este necesar sa ramaneti o perioada in oras si preferati sa va gatiti singur mesele, mai degraba decat sa mancati in oras, garsoniera inchiriata in regim hotelier e perfecta pentru dumneavoastra. Aceasta poseda o bucatarie mica, utilata cu toate aparatele si vasele de care aveti nevoie, precum si de un loc de mancat, ideal pentru o persoana singura, dar si in situatia unui cuplu.

Intimitate

Alt avantaj in favoarea inchirierii unei garsoniere in regim hotelier il reprezinta intimitatea. Puteti astfel sa va faceti programul propriu, fara sa depindeti de regulamentul intern al vreunei unitati hoteliere ori de programul de la receptie. Puteti sa plecati ori sa veniti la ce ora doriti si puteti pregati micul dejun si la o ora ceva mai tarzie, de dimineata. Iar faptul ca aveti la indemana toate utilitatile (apa, gaze, energie electrica, internet etc.) de care ati avea nevoie, va ofera senzatia confortabila ca nu locuiti intr-un spatiu total strain, ci chiar la dumneavoastra acasa. Intr-o asa unitate de cazare veti beneficia, de asemenea, de discretie, intrucat in perioada sederii dumneavoastra acolo nu are nimeni acces in acea garsoniera, dupa cum este situatia in cazul hotelurilor ori a pensiunilor, unde cameristele intra zilnic sa refaca ordinea si curatenia.

Pretul avantajos

Un pret avantajos este, suplimentar, un motiv pentru a opta in favoarea inchirierii unei garsoniere aflate in regim hotelier. Cele mai multe din aceste tipuri de cazari ofera preturi mai scazute comparativ cu camerele de hotel ori cele ale pensiunilor, iar depinzand de durata sederii, puteti beneficia de oferte diferite ori de reduceri de tarife din partea proprietarilor. De asemenea, pretul include si un spatiu ceva mai generos dar si de ceva intimitate mai multa. Suplimentar, garsonierele sunt echipate cu o mica bucatarie dotata cu aparatura moderna precum si cu alte utilitati diverse, care sa va faca sederea cat mai confortabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *