Cat de mult conteaza locatia cand alegeti un apartament in regim hotelier?

Apartamentele inchiriate in regim hotelier reprezinta un serviciu tot mai cautat, insa este comparat si confundat adesea cu serviciile hoteliere.

Comparativ cu alte feluri de cazare, o cazare de acest fel va ofera posibilitatea alegerii unei garsoniere sau unui apartament oriunde in oras – iata de ce acest fel de cazare este tot mai preferat in Timisoara. Sa vedem astfel de cate beneficii va puteti bucura daca selectati locatia perfecta cand optati pentru o cazare in regim hotelier cand calatoriti in Banat:

Sunteti aproape de obiectivele dumneavoastra de interes

Fie ca va aflati intr-o deplasare de serviciu, ca v-ati relocat in orasul de pe Bega, sau va aflati intr-o calatorie impreuna cu familia sau cu prietenii dumneavoastra, alegerea cazarii intr-un loc apropiat de centrele dumneavoastra de interes va va ajuta sa va organizati optim timpul si, cel mai important, va va economisi timp pretios. Garsonierele si apartamentele oferite spre inchiriere se gasesc adesea in locuri strategice, asa incat dumneavoastra sa puteti ajunge usor in locurile unde va stabiliti intalnirile, la noul dumneavoastra loc de munca ori in locatiile pe care doriti sa le vizitati.

Aveti acces rapid si direct la socializare

Va aflati intr-o deplasare in care va doriti sa descoperiti maximumul din punctul de vedere cultural si turistic? Doriti sa cunoasteti populatia autohtona si sa socializati? Alegeti o locatie – precum Complexul Studentesc – unde se gasesc restaurante si cafenele unde puteti socializa, excelente pentru stabilirea intalnirilor casual sau de business.

Sunteti aproape de magazine

Cand va aflati intr-o deplasare in interes de serviciu, si intre doua intalniri va veti petrece timpul continuând lucrul in apartament, este de interes ca locul ales sa va ofere cateva magazine unde va puteti retrage pentru niste mici cumparaturi.

Va relaxati

Daca doriti sa va relaxati, atunci puteti opta pentru apartamente amplasate intr-un areal linistit al orasului, aproape de unui parc prin care va puteti plimba si /sau relaxa la finele unei zile lungi si obositoare.

Aveti parte de mai multa liniste

Spatiile de cazare oferite de CazareTM se gasesc asezate strategic, in areale linistite, lipsite de tumultul orasului, exact pentru a putea oferi turistilor acea liniste de care ei au nevoie la finele unei zile agitate. Asadar, daca doriti sa faceti cea mai buna alegere de cazare, nu uitati sa includeti linistea pe lista de cerinte, si alegeti o locatie situata departe de arterele principale ale orasului cum este Piata Balcescu.

Aveti locuri de parcare

Exact ca in orice alt mare oras, a gasi un loc de parcare ar putea fi o provocare serioasa pentru aceia care viziteaza Mica Viena. Asadar, daca mergeti cu autoturismul personal in calatorie, asigurati-va ca locatia selectata de dumneavoastra va ofera si un loc de parcare.
Alegand Cazare TM aveti la dispozitie loc de parcare gratuit pentru oricare din unitatile de cazare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *